Heek met stoofpotje van kikkererwten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Heek met stoofpotje van kikkererwten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stevig stuk vis

bereiding
  1. 1

    Spoel de spinazie en laat uitlekken. Doe hetzelfde met de kikkererwten. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.

  2. 2

    Pel en hak de sjalotten en de knoflook. Fruit ze glazig in 2 el olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat slinken.

  3. 3

    Doe er de kikkererwten en tomaten bij en overgiet met de wijn. Laat 5 minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Kruid de vis met peper en zout en bak ’m in wat olijfolie: eerst 2 à 3 minuten op de velkant, dan 2 à 3 minuten op de andere kant. Serveer met het stoofpotje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de spinazie en laat uitlekken. Doe hetzelfde met de kikkererwten. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.

  2. 2

    Pel en hak de sjalotten en de knoflook. Fruit ze glazig in 2 el olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat slinken.

  3. 3

    Doe er de kikkererwten en tomaten bij en overgiet met de wijn. Laat 5 minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Kruid de vis met peper en zout en bak ’m in wat olijfolie: eerst 2 à 3 minuten op de velkant, dan 2 à 3 minuten op de andere kant. Serveer met het stoofpotje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.