Meest recente artikelen

Dankzij deze kookboekwijzer ben je de perfecte gastvrouw

Download hem hier

Dankzij deze kookboekwijzer ben je de perfecte gastvrouw Artikel

Etentje vanavond? Leuk! Maar het is niet altijd even makkelijk om te beslissen wat je klaar gaat maken. Want wat heb je in het verleden al voor wie gemaakt en wat vonden ze ervan? Die vraag is dankzij onze handige kookboekwijzer verleden tijd!

Je kent het wel: je organiseert een etentje met familie of vrienden maar je komt er maar niet uit wat je klaar gaat maken. Je weet dat je een jaar geleden dat stoofpotje met kikkererwten voor iemand maakte, en dat het enorm in de smaak viel. Maar voor wie was dat ook weer? Of wie vond die Oosterse noedelsalade met scampi's ook weer heel lekker, maar vroeg je om volgende keer de pinda's te vervangen omdat ze allergisch is? Met onze handige kookboekwijzer is dat allemaal verleden tijd.

Hoe werkt het?

Download de kookboekwijzer hier of druk op de afbeelding. Print hem en knip hem uit.
De bedoeling: wanneer je een gerecht uit een kookboek maakt noteer je op de wijzer voor wie en wanneer je het gerecht hebt gemaakt. Later noteer je de score en mogelijke opmerkingen die de gasten jouw gerecht geven. Steek het wijzertje tussen de pagina van je recept en klaar! Op deze manier creëer je een handig overzicht dat je vertelt wat je al maakte, voor wie en wat je volgende keer mogelijk anders kan doen. Super handig!

Dankzij deze kookboekwijzer ben je de perfecte gastvrouw

Makkelijk plannen

Het is niet altijd makkelijk een datum te vinden die voor iedereen past. Geen zin om tientallen mails of whatsapp berichten over en weer te sturen? Ook dat regelen we voor jou! Om je te helpen bij de organisatie van jouw etentje, ontwikkelden we dinnle: een online planningstool voor etentjes. Probeer het nu uit!
Klik hier voor meer informatie over de dinnle of klik op de knop hieronder om rechtstreeks naar de dinnle te gaan.

In 10 stappen naar je eerste dinnle

 

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen