17 recepten
Sandra Bekkari
Volkorenspeltbrood met lichte kip-currysalade
Glaasje van gerookte wilde zalm met appel
Hapje magret de canard met jonge sla en frambozen
Garnalenballetjes met geitenkaas en pistache
Gevulde champignons met geitenkaas en pesto
Quesadilla met hummus en cheddar
Soep van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
Hartige zoeteaardappel-koekjes met cottagecheese en zalmeitjes
Pull apart bloemkoolbroodjes
Tacopuntjes met mozzarella, pittige spruitjes en veenbessen
Tempura van avocado en broccoli met wasabimayonaise
Lichte kaastaartjes met braambessen en gember
Crackers van courgette en rozemarijn
Groene omeletrolletjes met crème van gerookte forel
Havermout-speltscones met appel en snelle chiaconfituur
Scampi met curry en frisse guacamole
Pompernikkelbrood met geitenkaas en tartaar van bietjes en rode ui
BEZOEK ONZE ANDERE WEBSITES