17 recepten
Sandra Bekkari
Hapje magret de canard met jonge sla en frambozen
Groene omeletrolletjes met crème van gerookte forel
Quesadilla met hummus en cheddar
Soep van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
Garnalenballetjes met geitenkaas en pistache
Gevulde champignons met geitenkaas en pesto
Glaasje van gerookte wilde zalm met appel
Pompernikkelbrood met geitenkaas en tartaar van bietjes en rode ui
Lichte kaastaartjes met braambessen en gember
Tempura van avocado en broccoli met wasabimayonaise
Scampi met curry en frisse guacamole
Volkorenspeltbrood met lichte kip-currysalade
Crackers van courgette en rozemarijn
Pull apart bloemkoolbroodjes
Hartige zoeteaardappel-koekjes met cottagecheese en zalmeitjes
Havermout-speltscones met appel en snelle chiaconfituur
Tacopuntjes met mozzarella, pittige spruitjes en veenbessen
BEZOEK ONZE ANDERE WEBSITES