Gratin van lamsgehakt: dé relaxte feesttip van Ilse
Chillen bij de kerstboom
De feestperiode is er eentje van pure ontspanning voor Libelle-chef Ilse. Ze zit liever relaxed bij de kerstboom dan te stressen in de keuken. En ze geeft jou één mooi verpakte tip cadeau: deze gratin van lamsgehakt. Makkelijk op voorhand te maken en op te warmen. Dat wordt dus chillen in de zetel terwijl de oven aan je feestmaal werkt.
De komende week is er eentje die helemaal anders is dan alle andere, weet Libelle-chef Ilse D’hooge. De examens zijn gedaan en er heerst een leuke, ontspannen sfeer. Er worden stiekem cadeautjes ingepakt, de laatste wensen ontfutseld en het aantal pakjes onder de versierde boom wordt met de dag groter. Zelf legt ze een goede tip onder de kerstboom: deze makkelijke en toch feestelijke gratin van lamsgehakt. Om ook nog even relaxed aan de feesttafel te schuiven.
Ilse D’hooge: “Het is een periode in het jaar die ik graag heb want in huis heerst een gezellig warme sfeer. Een feestelijke ovenschotel maakt het plaatje compleet. Deze topper met lamsgehakt, al maak ik hem ook vaak met gewoon gehakt, is één van mijn favorieten. Voor mezelf geeft het wat extra tijd want terwijl hij in de oven staat kan ik zelf ook nog wat ontspannen, gezellig in de zetel en kijken naar de lichtjes van de kerstboom!”
Gratin van lamsgehakt: voor een ontspannen feestgevoel
In de video legt Ilse stap voor stap uit hoe je deze feestelijke gratin zonder zorgen in de oven schuift. Wil je het recept bewaren? Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!