• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gratin van lamsgehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Makkelijk op voorhand te maken en op te warmen

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Fruit de ui en de knoflook in olijfolie. Voeg het gehakt toe en roerbak tot het mooi kleurt.

  2. 2

    Voeg de wortel en selder toe en bak ze even mee. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Roer er de tomatenpuree door en stoof nog 5 minuten.

  3. 3

    Klop de eieren los, samen met de dooiers, de room, peper, zout en een snuifje suiker.

  4. 4

    Schep het gehakt in een ovenschotel. Schenk er het eimengsel over. Zet 40 minuten in de oven, tot de bovenlaag goudbruin en stevig is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Fruit de ui en de knoflook in olijfolie. Voeg het gehakt toe en roerbak tot het mooi kleurt.

  2. 2

    Voeg de wortel en selder toe en bak ze even mee. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Roer er de tomatenpuree door en stoof nog 5 minuten.

  3. 3

    Klop de eieren los, samen met de dooiers, de room, peper, zout en een snuifje suiker.

  4. 4

    Schep het gehakt in een ovenschotel. Schenk er het eimengsel over. Zet 40 minuten in de oven, tot de bovenlaag goudbruin en stevig is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.