Meest recente artikelen

Drie kazen is beter dan één

Drie kazen is beter dan één Artikel

De geraspte kaasmengelingen van Vache Bleue zijn ideaal voor jouw gratin, pasta of kaassauzen. Deze zakjes bevatten niet één maar drie geraspte kazen, voor nog meer smaak en meer eetplezier. Bovendien zijn ze helemaal afgestemd op jouw gerecht.

Natuurlijk kan je een simpele geraspte emmentaler of gruyère gebruiken in je bereidingen. Maar een mix van geraspte kazen kan een extra toets geven aan je gerecht.

3 kaasmixen van telkens 3 kazen

 

Gratin

Wat is een gratin zonder knapperig goudbruin korstje? Vache Bleue heeft drie kazen samengesteld die daarvoor zorgen: emmental, maasdam en bergkäse. Strooi op je gerecht, de oven in en klaar!

Bestaat in zakjes van 100g, 200g, 350g en 500g.

Pasta

Geef je pasta nóg meer smaak met deze kazenmix van Vache Bleue. De sublieme balancering van emmental, talligiano en cheddar geeft je favoriete pastagerecht een boost en extra smeuïgheid.

 

Bestaat in zakjes van 150g en 250g.

Sauce 3 kazen

De traditionele gezinskeuken zou dezelfde keuken niet zijn zonder bloemkool met witte saus of macaroni met kaassaus. Echte kinderfavorieten, toch? Zorg voor een goede bechamelsaus als basis en voeg vervolgens de inhoud van een zakje toe. Een overheerlijke kaassaus is het resultaat. Emmental, gouda en cheddar laten hier het beste van zichzelf zien.

Bestaat in zakjes van 150g.

3 recepten

Wedstrijd: win 1 jaar kaas

Ben jij ook zo van de kaasmixen van Vache Bleue gaan houden? Neem deel aan de wedstrijd en maak kans op één jaar gratis geraspte kaasmixen van Vache Bleue.

Advertisement

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen