Meest recente artikelen

Nieuw concept: koken en eten

Nieuw concept: koken en eten Artikel

"Wat eten we vandaag?" Ben jij het beu om geen antwoord te weten op deze vraag? Libelle Lekker biedt jou de oplossing met dit handige nieuwe concept!

Koken en Eten. Dat is de naam van deze gloednieuwe (cook-your-own)-food delivery service. Maarten Uyttendaele haalde het idee uit Scandinavië en wil nu ook de Belgen overtuigen.

What’s in a name

De naam vat zo goed als het hele concept samen. Je wilt graag gewoon zelf koken, maar je wilt niet nadenken over wat je moet klaarmaken. Koken en Eten levert elke week een pakket voor drie maaltijden. Hierin zitten alle verse voedingswaren die je nodig hebt. Naar de winkel gaan is dus niet meer nodig.

Hoe begin je eraan? Alles wordt geleverd met bijhorende recepten. In iets meer dan een halfuurtje tover jij een lekkere en gevarieerde maaltijd op tafel.

Alle recepten worden opgesteld door een professionele chef-kok en getest door het team van Koken en Eten. Je kan er dus zeker van zijn dat ze allemaal gemakkelijk, lekker en gezond zijn.

Bestellen?

Je kan je abonneren op de Koken en Eten-service via de website. Er is pakket voor vier (69 of 72 euro) en eentje voor twee personen (59 of 62 euro).

Iedere maandag wordt jouw bestelling aan huis geleverd. Let er wel op dat deze service tot nu toe enkel beschikbaar is voor de regio’s Antwerpen, Mechelen en Leuven.

Je kan je pakket ook op dinsdag ophalen aan het Research Park Leuven te Haasrode van 16.00 tot 18.00 uur. Op termijn komen er nog ophaalpunten bij in Mechelen, Antwerpen en Heverlee.

Smakelijk!

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen