Meest recente artikelen

Zomervruchten bij Leonidas

  • Deel dit artikel:
Zomervruchten bij Leonidas Artikel

Verlang je ook zo naar een frisse, fruitige smaak als de zon zich laat zien? Dan hebben we goed nieuws! Leonidas pakt al enkele jaren uit met heerlijke vruchtenpasta's die de smaakpapillen in vervoering brengen.

Of je nu al wat levenservaring achter de kiezen hebt of je komt net uit moeders schoot gekropen, als deze zoete lekkernijtjes op tafel staan, is het moeilijk om eraf te blijven.

Vruchtenpasta’s

De vruchtenpasta’s bestaan in verschillende smaken en dit jaar hebben we nog meer keuze gekregen! Ben je fan van ananas, kers, vijg, aardbei, appel, mandarijn? Of eerder perzik of peer? Al hoef je natuurlijk niet te kiezen. Van elk eentje (of meer) proeven kan natuurlijk ook. Je kan de Vruchtenpasta’s van Leonidas afzonderlijk kopen zodat de keuze volledig aan jou is, maar je kan ze ook in een mooi transparant doosje kopen. Wist je dat zo’n doosje speciaal ontworpen is om de snoepjes in fruitvorm zacht en sappig te houden?

Oranges Trempées

Ben je eerder een fan van fruit in combinatie met chocolade? Dan moet je beslist proeven van de traditionele Oranges Trempées! Dit zijn gekonfijte sinaasappelschijfjes die voorzichtig in pure chocolade werden gedompeld.

 

Tip: ben je uitgenodigd op een barbecue? Haal de Vruchtenpasta’s boven bij het aperitief of bij het achterafje!

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen