Meest recente artikelen

Diëtisten geven advies in Delhaize

Diëtisten geven advies in Delhaize Artikel

Op 27 en 28 april sensibliseert Delhaize haar klanten voor evenwichtige voeding en zijn er in 6 supermarkten diëtisten aanwezig. Delhaize wil waken over de gezondheid van haar klanten door evenwichtige huismerkproducten voor te stellen die voortdurend bestudeerd en verbeterd worden.

Een evenwichtige voeding bereik je niet door één maaltijd of één dag. Je moet er een ganse periode energie in stoppen. Aan de hand van de voedingsdriehoek kan je zien of je de juiste verhoudingen hanteert. Deze voedingsdriehoek wil Delhaize dan ook graag opnieuw in de kijker zetten via twee formules.

In de supermarkten van Aalst, Ieper en Falisolle zal een voedingsexpert een kleine groep klanten die zich vooraf hebben ingeschreven, begeleiden gedurende een rondgang van 30 à 45 minuten doorheen de rayons. Ze leren er onder andere het etiket correct lezen of goede vetten van slechte onderscheiden.

In de supermarkten van Oudergem, Waasland en Saint-Lambert in Luik zal een diëtist aan een stand in de winkel ter beschikking staan van klanten.

Praktisch

De experts zijn aanwezig van 10u – 17u op vrijdag 27 april 2012 en van 10u – 18u op zaterdag 28 april.

De klanten die wensen deel te nemen aan de eerst formule kunnen telefonisch inschrijven op het nummer 0800/95-713 voor 24 april (19u).

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen