Meest recente artikelen

Diepvriesvoeding? Da’s zorgeloos genieten!

.

Diepvriesvoeding? Da’s zorgeloos genieten! Artikel

Diepvriesvoeding staat voor lekker, vers en gezond eten. Bij Iglo weten ze dat maar al te best. Bovendien worden alle producten geproduceerd met respect voor de natuur.

Gezond

Iglo belooft smakelijke voeding van een prima topkwaliteit. Er worden nooit bewaarmiddelen, noch kunstmatige kleur- of smaakstoffen toegevoegd. En dat geldt voor het hele assortiment, zelfs de bereide maaltijden en soepen.

Dat op zich maakt diepvriesvoeding uitermate natuurlijk. Meer nog: de producten die Iglo kiest zijn onmisbaar in een gezond eetpatroon. Je kan kiezen uit meer dan 50 groenteproducten en 30 visproducten, allemaal met een maximum aan vitamines en mineralen.

Vers

Waarom de diepvriesvoeding zo vers smaakt? Omdat alle producten van Iglo diepgevroren worden. Diepvriesproducten zijn levensmiddelen, die een speciaal bevriezingsproces hebben ondergaan en die zonder onderbreking bij een temperatuur van -18°C bewaard worden. En dat is de meest natuurlijke manier om de verse productkenmerken te bewaren. De groenten worden diepgevroren op de dag dat ze geoogst worden en de vis wordt onmiddellijk na de vangst schoongemaakt en diepgevroren. Iglo producten bewaren door diepvriezen al het goede van de groenten en de vis.

Duurzaam

Iglo heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen uitgewerkt in het 'Forever Food' plan. Dit programma zorgt ervoor dat er voedsel geproduceerd wordt op zo'n manier dat onze kinderen en kleinkinderen later ook nog van onze voedselbronnen kunnen oogsten.

Het Forever Food programma is een welkome uitbreiding van de duurzaamheidsdoelstellingen van Iglo en andere organisaties zoals het  WWF . Zo moeten alle wilde en gekweekte vissen aangekocht worden uit gecertificeerde en verantwoorde bronnen.

Test je kennis

Denk je dat jij al alles weet over de voordelen van diepvriesvoeding? Doe hier de test!

Advertisement

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen