Meest recente artikelen

Op bezoek bij het melkveebedrijf

  • Deel dit artikel:
Op bezoek bij het melkveebedrijf Artikel

Deze zomer kan je genieten van een exclusieve blik achter de schermen bij de melkveebedrijven. De melkveehouders en Danone nodigen heel nieuwsgierig België uit om een kijkje te komen nemen én voor een gratis zondagse brunch.

De hele zomer lang kan je komen proeven van het dagelijkse leven op de melkboerderij. Een ideale kans, dus mis de afspraak niet!

Gratis brunch

Bovendien trakteren de melkveehouders en Danone je op een deugddoende zondagse brunch. Deze gratis ‘ontdekkingsbrunches’ zullen elke zondag tijdens de zomervakantie plaatsvinden, van 3 juli tot en met 28 augustus, van 10.00 tot 14.00 uur, in 9 melkveebedrijven in Vlaams-Brabant, Limburg en de provincie Antwerpen.

Op het programma staan een verwelkoming met een brunch en een bezoek aan het melkveebedrijf, om je zo de gelegenheid te geven samen met jouw gezin het dagelijkse leven op een melkveebedrijf te ontdekken.

De inschrijvingen zijn gratis en gebeuren via deze website.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen