Meest recente artikelen

Glazen restaurant bovenop de triomfboog van het Jubelpark

Glazen restaurant bovenop de triomfboog van het Jubelpark Artikel

Op vrijdag 25 maart 2011 openden de deuren van een pop-up restaurant met een wel heel exclusief uitzicht en design.

The Cubeby Electrolux staat namelijk bovenop de triomfboog van het Jubelpark in hartje Brussel en is volledig uit glas gemaakt. Tot einde juni kunnen gasten er letterlijk dineren tussen de sterren. Chefs met een Michelin-onderscheiding zullen de gasten verwennen met hun menu.

Electrolux kan alvast rekenen op de kookkunsten van Bart de Pooter, chef in restaurant De Pastorale (**) in Reet en Sang Hoon Degeimbre van L'Air Du Temps in Noville-sur-Mehaigne (**). Beide heren staan een maand achter het fornuis van The Cube. Elke week zorgen zij voor een nieuw menu op de kaart.

Hedendaags design

Het restaurant is volledig opgetrokken in glas. Het design is volledig wit met accenten in mat hout. Het parket en tapijt onder de tafels zorgen voor een warme gezellige sfeer. De keuken kreeg een centrale plaats in het restaurant, zodat elke gast optimaal kan genieten van de sfeer die de chef in de keuken brengt.

Na Brussel reist The Cube by Electrolux door naar Stockholm, Moskou en Zürich. Ook daar zal het restaurant tijdelijk stralen op het dak van een bekend gebouw.

Wij mochten een kijkje nemen vanuit een helicopter! Bekijk het filmpje en geniet mee van het uitzicht!

Geïnteresseerden kunnen online reserveren voor een exclusief tafeltje in The Cube via www.electrolux.be. Lunchen kost 150 euro p.p. en dineren 200 p.p., dranken inbegrepen. Het is ook mogelijk de volledige ruimte af te huren voor een speciale gelegenheid. Het restaurant biedt plaats aan maximum 18 gasten tegelijkertijd.

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen