Meest recente artikelen

De keuken van de toekomst... dichterbij dan ooit!

  • Deel dit artikel:
De keuken van de toekomst... dichterbij dan ooit! Artikel

De keuken van de toekomst, gezien door de ogen van Whirlpool: de Greenkitchen 2.0. Verre toekomstmuziek? Helemaal niet, en zelfs dichterbij dan ooit, want het concept wordt stilaan werkelijkheid.

We zijn 2012 en we bevinden ons in je splinternieuwe keuken… Je komt thuis van een zware dag op het werk, gooit de pasta in je H2O Cooking die helemaal automatisch de minimaal vereiste hoeveelheid water toevoegt.

Daarna stop je de afwas van de vorige avond in je ecologische H2O vaatwasser die draait op gerecycleerd water dat verwarmd wordt door het in je keuken geïntegreerde thermische zonnepaneel.

Niet zo futuristisch als je zou denken: Whirlpool brengt heel wat van deze producten op de markt in 2012 en 2013.

Dit concept mag op het eerste gezicht op een klassieke keuken lijken, het grote verschil zit ‘m in de wisselwerking tussen de verschillende apparaten. De Greenkitchen 2.0 koppelt de werking van keukenapparaten aan elkaar en creëert zo een ecosysteem dat gebaseerd is op aanpassing, besparing en recycling. Deze wisselwerking zorgt voor een aanzienlijke daling van het water- en energieverbruik, wat zich duidelijk vertaalt naar je energiefactuur.

Bovendien ziet de keuken er erg mooi uit! Wat vind jij? Hoe ziet de keuken van de toekomst er volgens jou uit?

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen