Meest recente artikelen

Kaas steelt de show: feestelijke hapjes van Libelle-chef Ilse

Libelle Lekker x CAMBOZOLA

Kaas steelt de show: feestelijke hapjes van Libelle-chef Ilse Artikel

Een goed hapje zet de toon van je feest. En wat zegt er meer feest dan een hapje met kaas? Libelle-chef Ilse gaat aan de slag met twee soorten CAMBOZOLA voor twee heerlijke hapjes. En het feest kan beginnen!

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor het aperitief? In deze video's toont Ilse hoe ze met haar favoriete kaas de lekkerste hapjes creëert. Op en top feest!

Feestelijke hapjes met kaas van Libelle-chef Ilse

Crostini met CAMBOZOLA Black Label, vijgen en balsamicocrème

Een toastje is de beste start van je feest, en al helemaal als je kunt uitpakken met deze crunchy crostini met een smaakvolle topping met een heel bijzondere kaas.

 

Hier kun je het recept nog ‘ns nalezen

Hartige cheesecake in een glaasje met CAMBOZOLA

Hapjes in glaasjes zien er altijd extra feestelijk uit. Maar de hartige cheesecake van de lekkerste kaas maakt er pas een echt feestnummer van.

Hier kun je het recept nog ‘ns nalezen

Over CAMBOZOLA

CAMBOZOLA wordt al veertig jaar gemaakt en gesmaakt, en combineert verfijnde smaak met een zacht smeltende textuur. Het is de instapkaas voor nieuwkomers in de wereld van blauwe kazen. Hij is namelijk minder intens. Het is geen brie, het is geen blauwe kaas: het is CAMBOZOLA – iets ertussenin.

Over CAMBOZOLA Black Label

  • Mag het wat meer zijn? CAMBOZOLA Black Label is een elegante optie voor elke gelegenheid: een premium blauwgeaderde zachte kaas met een fijne grijze korst.
  • De zachte kaas mag langer rijpen op een lagere temperatuur, wat voor een krachtigere smaak en een heerlijk zachte textuur zorgt. De smaak van de blauwe kaas wordt lichtzoet met de jaren.
  • CAMBOZOLA Black Label dankt z’n classy partylook aan de grijze buitenkant en de blauwe aders in de zachte, gelig witte binnenkant.
  • CAMBOZOLA Black Label is geschikt voor koude en warme toepassingen. Zo is hij de ster van elke kaasplank (je vindt ‘m dan ook in de kaasafdeling). Je serveert hem op kamertemperatuur met stokbrood, honing, verse bessen of salami. Maar ook met steak, een burger of gegrilde portobello vormt hij een geweldige combinatie.
  • En wat drink je erbij? CAMBOZOLA Black Label is heerlijk bij een zoete rode wijn of een sterk bier.
  • Tip: net zoals de klassieke CAMBOZOLA is de CAMBOZOLA Black Label lactosevrij, dankzij de natuurlijke rijping tijdens de kaasbereiding. Door microbieel stremsel te gebruiken, is de kaas ook volledig vegetarisch.
  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen