Recept

Cheesecake in een glaasje met Cambozola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Extra smaakvol dankzij de zachte, romige kaas van Cambozola! 

bereiding
  1. 1

    Verkruimel de crackers. Doe ze in een afsluitbaar zakje en rol er met de keukenrol over, om ze fijn te maken.

  2. 2

    Smelt de boter en meng met de koekjes. Verdeel de koekjeskruimels over de bodem van aperitiefglaasjes. Laat opstijven in de koelkast (of even in de diepvries)

  3. 3

    Snijd de Cambozola in stukjes. Warm de roomkaas op en roer er de Cambozola door. Kruid met nog een beetje peper en zout.

  4. 4

    Klop de room stijf. Spatel door de wat afgekoelde kaasmengeling. Doe in een spuitzak. Verdeel de luchtige kaasmengeling over de glaasjes.

  5. 5

    Lepel er wat (opgewarmde) perensiroop over en werk verder af met walnoten, een stukje Cambozola en een basilicumblaadje.

Meer interessante vragen

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Cheesecake in een glaasje met Cambozola

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!