Meest recente artikelen

Boterhamsalades maken: hoe doe je dat?

Mét video's

Boterhamsalades maken: hoe doe je dat? Artikel

Je eigen boterhamsalades maken is een heerlijke manier om je dagelijkse lunch naar een hoger niveau te tillen. Of je nu fan bent van tonijnsalade, kip curry of een iets pittigere americain preparé, het zelf maken van deze spreads biedt tal van voordelen en is absoluut niet moeilijk. We helpen je even.

Controle uitoefenen

Eén van de grootste voordelen van zelfgemaakte boterhamsalades is de controle over de ingrediënten. Je kunt verse, kwalitatieve producten kiezen en de hoeveelheid zout, suiker en conserveringsmiddelen drastisch verminderen in vergelijking met winkelproducten. Daarnaast kun je eindeloos variëren met smaken en texturen, waardoor je nooit verveeld raakt van je lunch.

Dit heb je nodig  

Met wat groenten, kruiden, specerijen en mayonaise kom je al een heel eind om zelf je boterhamsalades te maken. Er bestaan natuurlijk al heel wat soorten, maar je kunt uiteraard zelf ook nog eindeloos variëren, experimenteren en je eigen unieke creaties maken.

Tonijnsalade

Het ultieme recept

Bekijk je liever de video?

Komkommersalade

Het ultieme recept

Bekijk je liever de video?

Kip-curry

Het ultieme recept

Bekijk je liever de video?

Americain preparé

Het ultieme recept

Bekijk je liever de video?

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen