Meest recente artikelen

Homemade granola bars van Floom

My way

Homemade granola bars van Floom Artikel

“Het ontbijt is de leukste én lekkerste maaltijd van de dag”

Al lang voor ze in 2014 met Floom begon, was Julie al een grote ontbijtfan. “Ik maakte al jaren muesli en granola”, vertelt ze. “Niet alleen omdat het gezond is en het je enorm veel brandstof geeft voor de dag die komt, maar ook omdat ik het ontbijt de leukste én lekkerste maaltijd van de dag vind. Iets waar ik, zelfs nu ik met een hele drukke agenda zit, met alle plezier veel tijd voor neem.”

De vier sleutelwoorden van een echt Floom-ontbijt: gezond, biologisch, natuurlijk en homemade. “De muesli en granola zit boordevol mineralen, vitaminen en antioxidanten. Ik gebruik geen geraffineerde suikers en geen verzadigde vetten. Om de zoete crunch te bekomen werk ik met agave siroop en kokosolie.”

Homemade granola bars van Floom

Floom werd geboren toen Julie besloot om haar creaties aan vriendinnen uit te delen als een origineel kerstkaartje. “De reacties waren zo leuk, dat ik besloot om het met veel méér mensen te delen.”

Via de website kun je muesli en granola bestellen, of een abonnement nemen. Julie deelt op het bloggedeelte van Floom ook recepten en ontbijttips.

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!