Meest recente artikelen

Supersnelle hapjes, klaar in 1 minuut

Want het moet niet altijd ingewikkeld zijn

Supersnelle hapjes, klaar in 1 minuut Artikel

Een feest zonder hapjes is ... géén feest, geef toe. En een hapje flans je snel in elkaar. Kijk maar naar deze hapjes, allemaal klaar binnen 1 minuut.

Op zoek naar supersnelle hapjes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ontdek hier enkele heerlijke ideetjes.

Druifjes met blauwe kaas en balsamicoazijn

Spoel en halveer enkele rode druiven, prik ze op een stokje met een stukje blauwe kaas ertussen, en leg op een glaasje met wat balsamicoazijn erin om te dippen.

Glaasje met avocado en feta

Plet het vruchtvlees van een avocado en verdeel over glaasjes. Verbrokkel er wat feta over en werk af met wat verse munt.

Glaasje met carpaccio en rucola

Vul een glaasje met een plakje carpaccio en werk af met parmezaanschilfers en enkele blaadjes rucola.

Glaasje met vijg en brie

Lepel wat kant-en-klare uienchutney op de bodem van een glaasje. Prik een kwart vijg samen met een stukje brie op een prikker en zet mee in het glaasje.

Glaasje met haring en dille

Breng zure room op smaak met gesnipperde dille en lepel het mengsel op de bodem van een glaasje. Leg er enkele stukjes haring bij en werk af met nog een plukje dille.

Glaasje met gerookte makreel en komkommer

Spoel een appel en snij 'm in staafjes of blokjes. Schaaf de komkommer met een dunschiller in lange linten. Lepel de appel in een glaasje, leg er enkele stukjes gerookte makreel bovenop en werk af met een komkommerlint.

Glaasje met camembert en pancetta

Een van onze favoriete supersnelle hapjes… Wikkel een stukje camembert in een plakje pancetta. Steek het met een kwartje vijg op een prikker.

Glaasje met scampi en pompelmoes

 

Bak enkele scampi's goudbruin en krokant. Pel een pompelmoes à vif. Prik telkens een partje pompelmoes met een gebakken scampi op een spiesje en werk af met geplette roze peperbolletjes.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen