Meest recente artikelen

Trend: geschaafde asperges

Heb jij het al geprobeerd?

  • Deel dit artikel:
Trend: geschaafde asperges Artikel

Geschaafde asperges zijn de nieuwste food trend. Bovendien is het heel eenvoudig. In enkele minuten maak je een hippe en overheerlijke salade.

Zo doe je het

Geschaafde asperges maak je door asperges volledig in strookjes te schillen met een dunschiller. Gebruik je witte asperges? Schil ze dan eerst een beetje voor je ze volledig schaaft. Als je groene asperges gebruikt, kan je de volledige asperge gebruiken voor de salade, want die hoef je niet te schillen.

  • Schaaf de groene asperges met een dunschiller.
  • Giet een beetje honing en olijfolie over de asperges. Kruid met peper en zout
  • Voeg rucola toe.
  • Sprenkel citroensap over de salade.
  • Schaaf een beetje parmezaan over de salade.

Wij gebruikten deze dunschiller

Wij gebruikten deze dubbele dunschiller om geschaafde asperges te maken. Deze schiller maakt je leven heel wat eenvoudiger. De dubbele dunschiller heeft een mesje aan elke kant. Je steekt je groente ertussen en schilt zo aan twee kanten tegelijk. Door de twee mesjes zijn je asperges dubbel zo snel geschild. Ook wanneer je wat onhandig bent, is deze schiller ideaal. Met dit exemplaar snij je namelijk niet zo snel in je vinger.

Dubbele dunschiller + aspergeschotel, € 37,95, verkrijgbaar in de Libelle Lekker Shop

De lekkerste recepten

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen