Meest recente artikelen

De mooiste kookboeken die deze herfst in de winkel liggen

Een heleboel inspiratie!

De mooiste kookboeken die deze herfst in de winkel liggen Artikel

De herfst én de boekenbeurs zijn in het land. Het ideale moment om een nieuwe dosis inspiratie in huis te halen. Deze acht kookboeken zijn enkele van onze favoriete nieuwkomers.

1. Simpel door Yotam Ottolenghi, €34,95.

Yotam Ottolenghi wordt meestal niet geassocieerd met eenvoud, maar in zijn nieuwe kookboek gaat hij voor simpele gerechtjes zonder af te doen aan zijn typische smaken.

2. Modern Baking door Donna Hay, €35.

Donna Hay stelt ons nooit teleur. In dit nieuwe bakboek vind je zowel gezonde receptjes als echte bakklassiekers.

3. Winterkost door Jeroen Meus, €19,99.

Het nieuwe boek van Jeroen Meus bevat 75 heerlijk winterse gerechten voor elke dag. Een boek vol comfort food!

4. Nooit meer diëten deel 5 door Sandra Bekkari, €24,99.

Na vier succesvolle kookboeken in de 'Nooit meer diëten'-reeks is Sandra Bekkari terug met deel 5. De insteek van dit boek? Schoonheid zit vanbinnen en dat begint met gezonde voeding.

5. Sergio's smaakmakers door Sergio Herman, €31,99.

Sergio Herman deelt 70 recepten die je thuis kunt maken met 20 van zijn favoriete smaakmakers. Van een super eenvoudige tapenade tot een pittige pasta.

6. The Breakfast Club door Ellen Van Gool, €19,99.

Ellen Van Gool ken je misschien van haar populaire foodblog kokerellen.be en nu heeft ze ook haar eigen ontbijtboek uitgebracht. Met een minimum aan ingrediënten tover je zo een heerlijk ontbijtje op tafel met deze recepten.

7. Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten door Pascale Naessens, €25,99.

In haar tiende (!) boek toont Pascale Naessens dat gezond koken niet ingewikkeld hoeft te zijn. Heerlijke recepten die zo klaar zijn en waar je slechts vier ingrediënten voor nodig hebt.

8. Easy @ home door Ilse d'hooge, €24,99.

Eenvoudige receptjes voor door de week en in het weekend. Van een eenvoudige pasta tot een winterse overschotel. Mét tips voor het ideale boodschappenlijstje, timemanagement en keuken-EHBO.

Volg ons op FacebookInstagramPinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen