Meest recente artikelen

Festivalfood om mee te nemen

Smullen op de camping

Festivalfood om mee te nemen Artikel

Ben je de ongezonde opwarmmaaltijden of dure festivalsnacks beu? Met dit festivalfood word jij dé chef-kok van de camping.

Noodles in a jar

Instant noodles zijn handig, maar niet echt gezond. Maak zelf een verse variant. Doe verschillende groentjes, een bouillonblokje (of een schepje miso) en noodles – die je al een minuutje voorkookt – in een glazen bokaal. Op de festivalcamping hoef je er enkel nog warm water bij te doen en je noodlesoepje is zo klaar!

Aardappelen in de schil

De camping is de ideale plek voor een barbecue. Aardappelen kun je thuis alvast koken en in aluminiumfolie wikkelen. Zo hoef je ze op het festival enkel nog even op te warmen boven je vuurtje. Een schijfje kruidenboter ertussen en smullen maar. Heb je graag een gezonde topping? Doe dan op voorhand wat fijngesneden groentjes in een doosje om tussen je aardappel te steken.

Croques

Een croque monsieur smaakt altijd! Maak inkepingen in een brood en doe er kaas (en hesp) tussen. Rol het brood in aluminiumfolie en bak het zo boven je campingvuurtje of op een barbecue. Tosti’s voor iedereen!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen