Meest recente artikelen

Al even dromen van zomerse salades

Video recept: Salade Niçoise met zalm en aardappelblokjes met fijne kruiden

Al even dromen van zomerse salades Artikel


Samen met McCain

 

De lente is nog pril maar doet ons wel al dromen van die heerlijke zomer. Met een typisch zuiderse salade voel je je ook al een beetje in vakantiestemming, en met wat geluk geniet je zelfs al buiten in het zonnetje van je salade niçoise, als frisse lunch of ongedwongen avondmaal. Traditioneel wordt bij een salade niçoise meestal voor tonijn gekozen, maar wij gingen voor hartige en gezonde versie met gerookte zalm en de aardappelblokjes met fijne kruiden van McCain !

 

Wist-je-dat

Deze heerlijke maaltijdsalade genoemd is naar de Zuid-Franse stad Nice? Origineel bevatte een salade Niçoise slechts tomaten, ansjovis en olijfolie, maar doorheen de jaren zijn er verschillende variaties op deze bekende salade ontstaan. Zo zou, volgens historici, de grondlegger van de moderne Franse keuken, Auguste Escoffier, de salade nog lekkerder hebben gemaakt door aardappelen en groene boontjes aan het recept toe te voegen.

 

Salade Niçoise met zalm en aardappelblokjes met fijne kruiden

 


 

 

Aardappelblokjes met fijne kruiden: een snel klaar lekkernij

De aardappelblokjes met fijne kruiden van McCain kun je kort bakken om ze op te warmen, of ze gewoon koud door een slaatje mengen. Je smaakt pure kwaliteitsaardappel gekruid met wat zout en fijne kruiden. En al helemaal fijn, deze aardappeltjes bevatten geen bewaarmiddelen.

 

Probeer ze nu met korting!

Proef de Aardappelblokjes met fijne kruiden van McCain met de kortingbon. Smakelijk!

 

Al even dromen van zomerse salades

 

Manger sain : quand c'est amusant, on se régale encore plus ! 1

Nog meer inspiratie om lekker met de aardappelen van McCain aan de slag te gaan, vind je hier

 

 

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen