Meest recente artikelen

Nieuw in foodieland: geraspte balsamico!

Ga jij het proberen?

  • Deel dit artikel:
Nieuw in foodieland: geraspte balsamico! Artikel

Al van geraspte balsamico gehoord? Wij ook niet, tot op de dag van vandaag! Oil & Vinegar brengt een nieuwe innovatie op de markt waar wij alvast wild van zijn: de ball-samico, een balletje balsamico dat je kunt raspen.

Goed nieuws voor foodies, want dit is een nieuwtje dat je naar hartenlust zal willen uitproberen! Oil & Vinegar brengt de allereerste balsamico uit die je kunt raspen, omdat het leuk oogt én voor een hele andere smaakbeleving zorgt.

Ball-samico

Het innovatieve product is dan ook helemaal anders dan vloeibare balsamico. De geraspte variant is makkelijker te doseren, zakt niet naar de bodem van je schaal en houdt je salade lekker knapperig. Het product komt uit Italië en wordt gemaakt met agar-agar, een natuurlijk verdikkingsmiddel. Verder bevat het ook enkel natuurlijke ingrediënten.

Nieuw in foodieland: geraspte balsamico! 3

Innovatie van het jaar

Het product won de prijs voor de innovatie van het jaar op de Summer Fancy Food Show in New York en is lekker op salades, groenten, pasta, kaas en ja, zelfs dessertjes. De ball-samico is verkrijgbaar bij Oil & Vinegar voor € 11,95. Ga jij ‘m proberen?

Nieuw in foodieland: geraspte balsamico!

Beelden: Oil & Vinegar

Dit al gelezen?

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen