Meest recente artikelen

Home Made mayonaise klaar in 1-2-3

Klaar in 1-2-3 met Vandemoortele

Home Made mayonaise klaar in 1-2-3 Artikel
De verse mayonaise die je zelf maakt, smaakt helemaal anders dan de kant-en-klare potjes in de supermarkt. Je hebt er slechts enkele ingrediënten en één minuut tijd voor nodig. Snel en supermakkelijk, dus. De olie die je gebruikt is bepalend voor de smaak. Kies dus voor een kwalitatieve, milde olie, zoals Maïsolie van Vandemoortele.Stéphanie doet het voor! Bekijk het filmpje hier:Zo doe je het in een handomdraai!Stap 1: breek 2 eieren in een glazen bokaalStap 2: voeg 1 eetlepel mosterd toeStap 3: voeg 1 eetlepel azijn toeStap 4: kruid met peper en zoutStap 5: voeg 300 ml Vandemoortele maïsolie toeStap 6: geleidelijk mixen van onder naar boven gedurende ongeveer 45 seconden, en klaar! Tips:– Gebruik altijd erg verse eieren. Dat is heel belangrijk omdat je ze rauw verwerkt.
– Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Maïsolie: de basis van een lekkere Home Made mayonaiseHome Made mayonaise klaar in 1-2-3 8De Maïsolie van Vandemoortele is ideaal om pannenkoeken, cake of koekjes te bereiden, maar vormt door zijn milde smaak ook een prima basis voor een mayonaise. Vandemoortele Maïsolie is 100% plantaardig en bevat geen allergenen. Bovendien is deze olie rijk aan Omega 3 en Omega 6, én een bron van Vitamine E.Mayonnaise maison: prête en un tournemain grâce à Vandemoortele 2Goede alternatieven zijn Vandemoortele Zonnebloem– en Multi-Cooking olie.Home Made mayonaise klaar in 1-2-3 4
  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen