Meest recente artikelen

Dit is dé zomertrend volgens Hannah Van Ongevalle

Ontdek het hier

  • Deel dit artikel:
Dit is dé zomertrend volgens Hannah Van Ongevalle Artikel

Wat we eten deze zomer? Bekende chefs voorspellen dé trends en geven hun beste tips, tricks en adresjes prijs. Deze week: Hannah Van Ongevalle.

Hannah Van Ongevalle, The Pharmacy / Beste Bartender van België 2014

Wat wordt dé zomertrend?

Voor mij is het duidelijk: dit wordt de zomer van de mezcal. Sinds ik in Mexico drank heb ontdekt, ben ik helemaal verkocht. Je proef dat dit product met enorm veel aandacht en liefde wordt gemaakt. Doordat het onder de grond wordt gekookt, heeft het een erg aparte, gerookte smaak. Voor mij is het de drank van de toekomst. Wie ooit met Mezcal begint, raakt er niet meer vanaf.

Wat is jouw ultieme zonrecept?

Voor een Frans boek heb ik mijn ultieme mezcalcocktail ontwikkeld, en dat wordt mijn signature drankje van deze zomer. ‘t Is een cocktail van mezcal, een beetje artisanale rum met bergamot, oranjebloesem, dille, absint en zeewater.  Ik heb hem Grace à l’Anis genoemd.

Wat is jouw favoriete zomeradres?

Eén van de adresjes waar ik graag kom, is Black Smoke in Antwerpen.

 

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen