• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rumcocktail in een watermeloen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij het hoedje van de watermeloen eraf, en hol het vruchtvlees met een ijslepel uit.

  2. 2

    Hou het sap bij, en zet fris in de koelkast. Vries de watermeloenbolletjes ( gemaakt van het vruchtvlees ) in.

  3. 3

    Maak een gaatje iets onder de helft ( ongeveer 5 à 8 cm van de onderkant ) met een appelboor of scherp mesje. Duw het kraantje erin.

  4. 4

    Vul de watermeloentap vervolgens met de bevroren watermeloenbolletjes, het watermeloensap, de wijn en de rum. Roer goed.

  5. 5

    Gebruik het hoedje van de watermeloen om je homemade tap af te sluiten. Zet de tap eventueel in een schaal met ijs om de punch koel te houden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij het hoedje van de watermeloen eraf, en hol het vruchtvlees met een ijslepel uit.

  2. 2

    Hou het sap bij, en zet fris in de koelkast. Vries de watermeloenbolletjes ( gemaakt van het vruchtvlees ) in.

  3. 3

    Maak een gaatje iets onder de helft ( ongeveer 5 à 8 cm van de onderkant ) met een appelboor of scherp mesje. Duw het kraantje erin.

  4. 4

    Vul de watermeloentap vervolgens met de bevroren watermeloenbolletjes, het watermeloensap, de wijn en de rum. Roer goed.

  5. 5

    Gebruik het hoedje van de watermeloen om je homemade tap af te sluiten. Zet de tap eventueel in een schaal met ijs om de punch koel te houden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.