Meest recente artikelen

Trend: een zomerfeest in boho-stijl

Trend-alert

Trend: een zomerfeest in boho-stijl Artikel

Boho staat voor ons synoniem voor niet te veel gedoe: een houten plank op enkele bakken zijn perfect als tafel. Niet genoeg stoelen voor iedereen? Dan zit je toch gewoon lekker op de grond op een kussen of tapijt. Lekker makkelijk!

Deco-tips

Boho is een afkorting voor ‘bohemian’, en wordt gebruikt om te verwijzen naar een gezellige, nonchalante stijl. Die stijl kenmerkt zich door natuurlijke elementen zoals hout, en riet, maar ook door lampionnetjes, tapijten en stofjes met veel fransjes en structuur…. En onvermijdelijk: een lange houten tafel.

Ook verliefd geworden op deze setting uit duizend-en-een-nacht? Ga dan zeker eens kijken op de website van wonen landelijke stijlwant daar geven onze stylistes Sarah en Marie hun persoonlijke tips voor een hip en trendy zomerfeest in boho-stijl.

Honger naar meer? In het juni-nummer van Wonen Landelijke Stijl vind je nog tal van  deco-ideetjes!

Trend: een zomerfeest in boho-stijl Trend: een zomerfeest in boho-stijl 1

Wat eet je op zo’n boho-feest?

Het leukste vinden wij een tafel vol lekkere mezze-hapjes. Denk maar aan fingerfood zoals filodeegrolletjes, of flatbread met lekkere dipsausjes. Maar ook een onweerstaanbare tabouleh en pittige lamsballetjes passen perfect. Het leuke aan een mezze-tafel is dat je alles gewoon op een tafel zet, en dat iedereen zelf neemt waar hij zin in heeft. I-de-aal! Ook als gastvrouw, want zo kun je zelf zonder problemen meegenieten van het feest!

In het juni-nummer van Libelle Lekker vind je tal van mezze-receptjes voor je zomerfeest. Hier vind je alvast een voorsmaakje:

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen