Lekker Shop Shop

Tabouleh met boontjes

Zo maak je ‘t
  1. Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stoom of blancheer de boontjes beetgaar. Spoel meteen onder koud stromend water. Laat uitlekken. 

  2. Doe de bulgur, het zout, de gedroogde munt, de chilivlokken, de ui, de groene kruiden en de bonen in een grote kom. Meng in een apart kommetje het citroensap, de olijfolie en tahin, en giet vervolgens over de tabouleh. 

  3. Zet 30 minuten koel. Werk de tabouleh af met honing en amandelen en serveer.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Kruidenhummus

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Tabouleh van quinoa met asperges en geitenkaas

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Kruidige lamsgehaktballetjes