Papillot van zeebaars met saffraanaioli
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Papillot van zeebaars met saffraanaioli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk pakketje

bereiding
  1. 1

    Spoel alle groenten. Schil de artisjokken en snij ze in partjes. Snij de venkel en de courgette met de mandoline in flinterdunne plakken. Snij de courgettebloem in vier.

  2. 2

    Neem 4 grote vellen aluminiumfolie en leg op elk stuk een zeebaarsfilet. Voeg de groenten, olijven en eventueel ¼ courgettebloem toe. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Vouw de papillot goed toe en gril 5 à 10 minuten op de barbecue.

  3. 3

    Gril ook het brood enkele minuten op de barbecue.

  4. 4

    Week de saffraan in een bodempje lauw water. Meng met de aioli.

  5. 5

    Serveer de vispapillot met het geroosterd brood en saffraanaioli.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel alle groenten. Schil de artisjokken en snij ze in partjes. Snij de venkel en de courgette met de mandoline in flinterdunne plakken. Snij de courgettebloem in vier.

  2. 2

    Neem 4 grote vellen aluminiumfolie en leg op elk stuk een zeebaarsfilet. Voeg de groenten, olijven en eventueel ¼ courgettebloem toe. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Vouw de papillot goed toe en gril 5 à 10 minuten op de barbecue.

  3. 3

    Gril ook het brood enkele minuten op de barbecue.

  4. 4

    Week de saffraan in een bodempje lauw water. Meng met de aioli.

  5. 5

    Serveer de vispapillot met het geroosterd brood en saffraanaioli.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.