Papillot van kip en groenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Papillot van kip en groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Topper op je barbecue

bereiding
  1. 1

    Verdeel de kipfilets over 4 vellen aluminiumfolie.

  2. 2

    Schil de wortelen en spoel de prei. Snij ze in julienne. Meng ze met de helft van de peterselie en dragon. Verdeel over de kip. Kruid met peper en zout. Vouw de folie gedeeltelijk tot papillotten, maar laat bovenaan nog open.

  3. 3

    Meng de room met de wijn. Verdeel over de pakketjes en sluit ze nu helemaal. Leg ze 15 à 20 minuten op de barbecue, of tot de kip gaar is.

  4. 4

    Meng de aardappelen met olijfolie, peper en zout. Doe ze in een aluminium grillbakje en laat ze kleuren op de grill. Bestrooi met de rest van de groene kruiden en serveer bij de papillotten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verdeel de kipfilets over 4 vellen aluminiumfolie.

  2. 2

    Schil de wortelen en spoel de prei. Snij ze in julienne. Meng ze met de helft van de peterselie en dragon. Verdeel over de kip. Kruid met peper en zout. Vouw de folie gedeeltelijk tot papillotten, maar laat bovenaan nog open.

  3. 3

    Meng de room met de wijn. Verdeel over de pakketjes en sluit ze nu helemaal. Leg ze 15 à 20 minuten op de barbecue, of tot de kip gaar is.

  4. 4

    Meng de aardappelen met olijfolie, peper en zout. Doe ze in een aluminium grillbakje en laat ze kleuren op de grill. Bestrooi met de rest van de groene kruiden en serveer bij de papillotten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.