Meest recente artikelen

Lekker slank: 8 recepten van Pascale Naessens

Lekker licht

  • Deel dit artikel:
Lekker slank: 8 recepten van Pascale Naessens Artikel

De kookboeken van Pascale Naessens zijn de best verkochte in België. Ze brachten een beweging op gang waarbij mensen bewuster en gezonder willen eten, zonder in te boeten op smaak. Ontdek hier 8 recepten.

De 5 gouden regels van Pascale Naessens

1) Kies voor vers en onbewerkt
Ga voor pure, verse producten. Die hebben zo veel meer te bieden. Zowel op vlak van smaak als voor je gezondheid.

2) Combineren kun je leren
Moeilijk is het niet: mix geen geconcentreerde eiwitten met koolhydraten. Dat bevordert de vertering en je gezondheid, en het werkt afslankend. In de praktijk: leg niet een stuk vlees of vis én een berg patatjes op je bord. Vervang die aardappelen door extra groenten.

3) Gezond is niet gelijk aan saai
Wie denkt dat gezond eten saai is, heeft het goed mis. Pascale bewijst dat gezond en lekker hand in hand gaan.

4) Zondigen mag
Pascale hanteert de 80/20-regel. Concreet betekent dit dat je je volgens haar filosofie best een keer mag laten gaan. Dat stukje chocolade in de namiddag? Als je er bewust van geniet, is er geen probleem.

5) Stop met calorieën tellen
Aan calorieën tellen doet Pascale al lang niet meer mee. Een calorie is een loos begrip geworden. Het gaat om de voedingsstoffen die in ons eten zitten, niet om de calorieën.

Recepten

Tijdens de feestdagen stelde Pascale speciaal voor Libelle een feestmenu samen. Maar die gerechtjes kan je natuurlijk ook gewoon eten wanneer er geen feest is . Ontdek ze hier.

Hieronder kan je enkele andere topgerechten van Pascale Naessens vinden. Geniet ervan!

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen