Recept

Dip van ricotta met groene appel, rode ui en pijnboompitten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker hapje of bijgerecht à la Pascale!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Zet de ricotta uit het potje omgekeerd in een ovenschaaltje.

  2. 2

    Pel de rode uien en snij ze in halve maantjes. Strooi de rode ui samen met de pijnboompitten over de ricotta. Leg er de blaadjes salie bij.

  3. 3

    Bedruppel alles met de olijfolie en kruid met peper en zout. Bak de ricotta zo’n 25 minuten in de oven.

  4. 4

    Spoel de groene appel en snij hem in kleine blokjes. Strooi de appelblokjes over de ricotta en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Dip van ricotta met groene appel, rode ui en pijnboompitten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!