Recept

Mosterdkip met geroosterde groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit recept voor mosterdkip van Pascale Naessens is heerlijk. Vervang de kip eens door zalm. Minstens even lekker! 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de butternut in halve maantjes. Boen de bietjes schoon en snij ze in partjes. Schil de koolrabi en snij hem in partjes.

  2. 2

    Leg de groenten in een ovenschaal en bedruppel ze met de olijfolie. Kruid ze met peper en zout en leg er de verse tijm bij. Rooster de groenten zo’n 25 minuten in de oven.

  3. 3

    Haal de schaal even uit de oven en leg er de kipfilets op. Bestrijk ze met de mosterd. Zet de ovenschaal nog 25 minuten in de oven.

  4. 4

    Hak de bladpeterselie en de pistachenootjes fijn. Haal de ovenschaal uit de oven. Verdeel de kip en de groenten over de borden en strooi er de bladpeterselie en pistachenootjes over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Mosterdkip met geroosterde groenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!