Meest recente artikelen

4 redenen waarom de maaltijdboxen van Libelle en Smartmat echt iets voor jou zijn!

Wij zijn alvast fan.

  • Deel dit artikel:
4 redenen waarom de maaltijdboxen van Libelle en Smartmat echt iets voor jou zijn! Artikel

Libelle en Smartmat lanceerden samen niet één maar drie verschillende maaltijdboxen: de maaltijdbox met Belgische klassiekers voor 2 en 4 personen én de maaltijdbox Happy Family voor 4 personen.  Daarbij willen we graag de nadruk leggen op kwalitatieve ingrediënten, een ode aan de Belgische traditie en gezellig samen tafelen met het hele gezin. 4 redenen waarom deze maaltijdboxen echt iets voor jou zijn.

1. Gezonde twist

In de maaltijdbox Belgische Klassiekers kan een echte steak bearnaise niet ontbreken. Natuurlijk kiezen we voor traditionele aardappelfrietjes maar we combineren die met frietjes van koolrabi uit de oven. We gaan ook voor lekkere Belgische boontjes die nu volop in het seizoen zijn.

2. Samen ontdekken

Zelf bearnaisesaus maken, klinkt dat te ingewikkeld? Geen paniek, met onze stap-voor-stap instructies maak je de perfecte saus!

3.Lekker lokaal

Smartmat en Libelle verkiezen verse, lokale en eerlijke producten. We kiezen bijvoorbeeld voor Belgisch vlees en verse room van de Hollebeekhoeve.

4.Maximaal plezier

Met onze maaltijdboxen gaan we voor zo weinig mogelijk werk en zoveel mogelijk plezier in de keuken en aan tafel. Denk aan de blinkende oogjes van je kinderen wanneer ze ‘echte frietjes’ of huisgemaakte fishsticks op tafel zien verschijnen.

 

Ben je overtuigd? Surf naar Smartmat.be, bestel jouw Libelle-maaltijdbox naar keuze en ontvang zo de ingrediënten en bijhorende recepten voor drie volledige maaltijden.

4 redenen waarom de maaltijdboxen van Libelle en Smartmat echt iets voor jou zijn! 1

 

Bonus: bestel nú en krijg er een leuke ovenwant, pannenlap van Dille & Kamille én een kortingsbon van 10% gratis bij!

Opgelet: deze aanbieding is geldig op bestellingen tot 30 september 2016, zolang de voorraad strekt. Dus haast je, want op is op!

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen