Meest recente artikelen

3 x feestelijke salade

3 x feestelijke salade Artikel

Snel scoren, dubbel genieten… Een zakje kant-en-klare sla van Florette in combinatie met de fijnste ingrediënten, da’s pas feest!

Knapperige sla, kant-en-klaar

Florette

Florette

Niks zo handig als een zakje salademengeling in de koelkast. Zo zet je in geen tijd een fris bijgerecht op tafel of maak je razensnel een feestelijk voorgerecht. De zakjes van Florette worden met veel zorg samengesteld. De stronkjes sla worden geoogst in de vroege ochtend, voor de zon fel begint te schijnen. In speciale koelwagens gaan ze dan naar Florette. Daar worden de buitenste en beschadigde blaadjes verwijderd en gaat het stronkje eraf. De blaadjes die dan nog overblijven, worden goed gespoeld en gedroogd. Nadien worden ze verpakt in goed afgesloten zakjes en gaan ze – opnieuw per koelwagen – naar de supermarkten. Zo komt de sla in een recordtijd van het veld op je bord terecht en behoudt ze haar versheid en volle smaak.

Kijk voor alle slavariëteiten en voor gemakkelijke en creatieve recepten op de Facebook pagina van Florette België en op www.florette-salades-nl.be

3 feestelijke gerechtjes met sla

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen