Recept

Salade met scampi’s, appel en knolselder op krokante toast, met wasabi-mayonaise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de knolselder en de appelen zorgvuldig en snij met een mandoline in flinterdunne plakken. Meng ze met de fijngesnipperde lente-ui, de olijfolie en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout. Laat even marineren zodat ze wat zachter worden. 

  2. 2

    Breek de granaatappel en haal de pitjes eruit. Steek rondjes van zo’n 8 cm uit de sneetjes brood. Zet een pan op het vuur met wat boter en bak de cirkeltjes brood krokant langs beide kanten. 

  3. 3

    Leg een toastje op elk bord en garneer met de gemarineerde knolselder, appel, granaatappel en rucola. Bak de scampi’s krokant in de hete olijfolie en verdeel over de bordjes.

  4. 4

    Vermeng alle ingrediënten voor de wasabi-mayonaise en werk de salade ermee af.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade met scampi’s, appel en knolselder op krokante toast, met wasabi-mayonaise

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!