Waldorfsalade van Dagny Ros
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Waldorfsalade van Dagny Ros

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit bijgerecht van Dagny Ros is prima voor je kerstmaal.

bereiding
  1. 1

    Spoel de druiven, snij ze doormidden en verwijder de pitjes. Maak de selder schoon en snij de stengels in fijne blokjes. Spoel de appel, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Spoel de little gem-sla en halveer de kropjes. Schik alles mooi in een schaal.

  2. 2

    Rooster de walnoten in een pan zonder vetstof. Meng de mayonaise met de zure room. Bedruppel de salade met de dressing. Het is niet de bedoeling dat er veel dressing bij de salade is. Kruid met peper en zout. Werk de salade af met de walnoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de druiven, snij ze doormidden en verwijder de pitjes. Maak de selder schoon en snij de stengels in fijne blokjes. Spoel de appel, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Spoel de little gem-sla en halveer de kropjes. Schik alles mooi in een schaal.

  2. 2

    Rooster de walnoten in een pan zonder vetstof. Meng de mayonaise met de zure room. Bedruppel de salade met de dressing. Het is niet de bedoeling dat er veel dressing bij de salade is. Kruid met peper en zout. Werk de salade af met de walnoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.