Caesar salad met parelhoen, kwarteleitjes en oude kaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Caesar salad met parelhoen, kwarteleitjes en oude kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een snelle feestelijke salade met parelhoen en kwarteleitjes.

bereiding
  1. 1

    Verhit een scheutje olijfolie en bak de parelhoenfilets gaar en bruin. Kruid ze met peper en zout. Laat het vlees afkoelen en snij het in plakjes.

  2. 2

    Mix de ansjovisfilets met de zure room en de mayonaise en kruid met citroensap en peper. Bewaar in de koelkast.

  3. 3

    Maak de Romeinse slaatjes schoon en snij ze in partjes. Besprenkel ze met citroensap en olijfolie en kruid ze met peper en zout. Halveer de kwarteleitjes.

  4. 4

    Rasp plakjes van de oude kaas. Maak een salade met de partjes sla, de plakjes parelhoenfilet, de kwarteleitjes, de plakjes oude kaas en de dressing. Werk af met de bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verhit een scheutje olijfolie en bak de parelhoenfilets gaar en bruin. Kruid ze met peper en zout. Laat het vlees afkoelen en snij het in plakjes.

  2. 2

    Mix de ansjovisfilets met de zure room en de mayonaise en kruid met citroensap en peper. Bewaar in de koelkast.

  3. 3

    Maak de Romeinse slaatjes schoon en snij ze in partjes. Besprenkel ze met citroensap en olijfolie en kruid ze met peper en zout. Halveer de kwarteleitjes.

  4. 4

    Rasp plakjes van de oude kaas. Maak een salade met de partjes sla, de plakjes parelhoenfilet, de kwarteleitjes, de plakjes oude kaas en de dressing. Werk af met de bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.