Recept

Salade van fijngesneden spruitjes met kikkererwten en granaatappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Eens een andere manier om spruitjes als bijgerecht te bereiden. Lekker bij een stukje zalm, bijvoorbeeld.

bereiding
  1. 1

    Snij de harde uiteinden van de spruitjes. Spoel de spruitjes en snij ze in fijne reepjes. Rooster de pompoen- en zonnebloempitten in een pan zonder vetstof. Haal de pitjes uit de granaatappel. Pel de rode ui en snij 'm in fijne ringen. Giet de kikkererwten af en spoel goed.

  2. 2

    Rasp de schil van de citroen tot je 1 koffielepel geraspte schil hebt. Meng voor de dressing de citroenschil met het sap van de citroen, de honing en 3 eetlepels olijfolie.

  3. 3

    Meng tot slot alle ingrediënten met de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade van fijngesneden spruitjes met kikkererwten en granaatappel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Snij de harde uiteinden van de spruitjes. Spoel de spruitjes en snij ze in fijne reepjes. Rooster de pompoen- en zonnebloempitten in een pan zonder vetstof. Haal de pitjes uit de granaatappel. Pel de rode ui en snij 'm in fijne ringen. Giet de kikkererwten af en spoel goed.

  2. 2

    Rasp de schil van de citroen tot je 1 koffielepel geraspte schil hebt. Meng voor de dressing de citroenschil met het sap van de citroen, de honing en 3 eetlepels olijfolie.

  3. 3

    Meng tot slot alle ingrediënten met de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!