Meest recente artikelen

Je eigen moestuin

Je eigen moestuin Artikel

Je eigen groenten, fruit of kruiden kweken... Iets waar je alleen maar van kan dromen? Libelle Lekker stelt je een handig hulpmiddel voor! Want gezond, lekker en goedkoop, dat zijn drie kernwoorden die we toch allemaal appreciëren?

Hozelock speelt in op de 'grow your own' trend met deze Mini-Moestuin bewateringskit. Handig voor thuis, want hiermee kan je zelfs groenten kweken op een balkon!

Extra benodigdheden

Je kan kiezen voor een Growbag of normale zak potgrond.

Wat is een Growbag? Dit is een kant-en-klare wegwerpzak met bemeste potgrond. Je bevestigt deze in zijn geheel op de Mini-Moestuin kit. De bewateringsspikes maken onderaan gaten waar nodig. Je moet enkel nog bovenaan gaatjes maken waar je wilt planten of zaaien. Daarna vul je het waterreservoir en klaar!

Bewateringssysteem

De bodem van deze kit beschikt over een waterreservoir van vijftien liter. Via de speciale bewateringsspikes wordt het water meteen naar de wortels geleid. Hierdoor wordt de verspilling ervan tot een minimum beperkt en kan de grond voortdurend vochtig worden gehouden.

Het reservoir voorziet je planten tot twee weken van het nodige water. De geïntegreerde waterpeilmeter laat je weten wanneer je het reservoir moet bijvullen. Dit kan met een gieter of een tuinslang met koppelstuk.

Verkrijgbaar in de kleuren terra en antraciet. De kit (zonder potgrond of Growbag) kost 39.95 euro.

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen