Meest recente artikelen

Vrolijke kruidentuin

Vrolijke kruidentuin Artikel

Ben je op zoek naar leuke artikels om je eigen kruidentuin aan te leggen? Neem een kijkje in de Libelleshop! Wij zetten alvast een paar toppers voor je op een rijtje.

Hou je ook van verse kruiden op de vensterbank? Met deze handige bloempotjes met schoteltje heeft elk kruid voortaan zijn vaste stek. Decoratief én handig, en past in elke keuken. Naar de Libelleshop.

 

Droog zelf je kruiden en bewaar ze in dit handige kruidenrekje van Secrets du Potager. De set bevat: 1 metalen rekje + 6 bijpassende glazen potjes, 6 zakjes zaaigoed (tijm, rozemarijn, munt, oregano, salie en lavendel), 6 metalen markeerders, 6 stickers/labels en handige steekkaarten met vele tips en info. Naar de Libelleshop.

 
 
 

Kruiden kweken is nog nooit zo makkelijk geweest als met deze basisset. Bevat 6 terracotta potjes, 6 tabletten gedroogde teelaarde en bio zaaigoed voor dille, basilicum, kervel, bieslook, peterselie en tijm. De plastic verpakking kan dienen als serre. Tip:ook geschikt voor kinderen. Naar de Libelleshop.

 

 

Deze mini serre voor kruiden van Radis & Capucine (FR) oogt mooi op de keukenvensterbank, op het balkon of in de tuin. Wordt geleverd met 3 zinken potjes, 6 tabletten gedroogde teelaarde en bio zaaigoed voor peterselie, bieslook en basilicum.Naar de Libelleshop.

 

Dankzij de innovatieve kruidenschaar met 5 parallelle snijbladen kan u 5x sneller bieslook, peterselie en andere tuinkruiden in kleine, gelijke stukjes verknippen zonder ze plat te drukken. Met deze set kan je direct aan de slag: 1 kruidenschaar, 1 zakje zaaigoed (bieslook), 1 metalen markeerder en een boekje met handige tips. Naar de Libelleshop.

 

Met deze hakset van Typhoon hak je zonder problemen groenten of kruiden fijn. De houten plank is voorzien van een uitholling, zodat alles netjes blijft liggen. Het tweeledige hakmes heeft twee praktische handvaten. De snijplank is niet geschikt voor de vaatwasmachine. Naar de Libelleshop.

Binnenkort in de Libelleshop

Eind deze week (25/03/2012) vind je ook het kruidenkuiltje van Mastrad terug in de Libelleshop! Ideaal om nog meer smaak te geven aan bouillon, soep of saus! Stop verse kruiden of specerijen in de silicone koker, schroef het deksel toe en dompel het in de (kook)pan. Geschikt voor temperaturen tot 250° C.

 

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen