Meest recente artikelen

Het perfect gepocheerde ei

Het perfect gepocheerde ei Artikel

Wil het jou niet lukken om een ei te pocheren? Libelle Lekker toont jou een nieuw snufje waarmee jij het altijd zal klaarspelen!

Hoe werkt het?

Breng allereerst water in een kookpot tot net onder het kookpunt en voeg een scheutje azijn toe. Wrijf het kommetje van de eipocheerder in met wat vetstof en hang de eipocheerder over de rand van je kookpot. Breek het ei in een potje en giet het voorzichtig in de houder.

Het kommetje van roestvrij staal houdt het ei mooi in vorm. Dankzij de gaatjes aan de zijkant circuleert het water rond het ei zodat het gelijkmatig pocheert.

Na het pocheren kantel je de pocheerder naar achteren. De gaatjes laten het water makkelijk wegvloeien. Haal het ei met een lepel uit de pocheerder. En klaar om op te dienen!

Design

Deze eipocheerder heeft leuke details. Zo is het ophanghaakje van de eipocheerder in de hoogte verstelbaar, waardoor de grootte van je kookpot er weinig toe doet. En dankzij de pootjes onderaan de pocheerder kan je hem makkelijk even neerzetten. Hij komt in twee leuke kleurtjes: wit en geel.

Waar te verkrijgen?

Cuisipro is exclusief te verkrijgen bij Demeyere. De verkooppunten vind je hier. Je kan deze eipocheerder vanaf april in een set van twee kopen voor 16,95 euro.

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen