Meest recente artikelen

Eerste Brusselse Starbucks store opent zijn deuren

  • Deel dit artikel:
Eerste Brusselse Starbucks store opent zijn deuren Artikel

Pendelaars, opgelet! Vanaf 22 juni 2011 zal je treinreis van en naar Brussel een pak aangenamer worden. Wie weet ga je zelfs nog hopen dat je trein vertraging heeft...

Trein (weer) vertraagd? Geen nood, jij geniet dan nog wel even van een extra grote frappuccino in de gloednieuwe Starbucks Store in het Centraal Station van Brussel…

Jij kan er als eerste bij zijn. Sta extra vroeg op, ga in de rij staan voor de officiële opening en proef van die allereerste Brusselse Starbucks lekkernijen. Want morgen, 22 juni, om 7u45 opent deze vestiging haar deuren.

De nieuwe Starbucks is gevestigd in de grote lokettenhal, vlak bij de perrons, om zoveel mogelijk in de kijker te lopen bij de talloze treinreizigers, toeristen en buurtbewoners.

De Brusselse vestiging is de vijfde in België, na de drie stores op Brussels Airport en de store in het station van Antwerpen.

Dit najaar kunnen we uitkijken naar de opening van een zesde zaak in Gent op de Korenmarkt. Dit wordt de eerste Belgische Starbucks in een stadscentrum.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen