Meest recente artikelen

3 x perfect gebakken

  • Deel dit artikel:
3 x perfect gebakken Artikel

De fijnste ingrediënten komen pas écht goed tot hun recht als je ze klaarmaakt in de juiste pan! Wil je weten in welke pan je een gerecht het best klaarmaakt? Lees er dan hier meer over. 

Voor alles de perfecte pan

Pan met antiaanbaklaag: in deze pan kun je zonder vetstoffen bakken. Ideaal dus voor groenten, eieren en vis. Doordat er niks blijft plakken kun je de pan achteraf makkelijk schoonmaken.

Keramische pan: in deze pan gebruik je altijd een beetje vetstof. Ze wordt goed heet waardoor vlees of aardappeltjes meteen dichtschroeien. En de keramische laag is zo sterk, dat je er zelfs met een klopper in mag roeren. Het is normaal dat de pan na verloop van tijd een beetje gaat plakken: ideaal, want door de aanbaksels los te roeren met wat vloeistof kun je heerlijke sausjes maken.

En die rode bol?
De rode bol in je Tefal-pan is de thermo-spot: die wordt rood als de temperatuur van de pan  180°C bereikt, de ideale baktemperatuur. Pas dan leg je je vlees, vis of groenten erin.

 

Ontdek hier 3 heerlijke gerechten én hun bijhorende pan

 

>>Klik hier en kom nog meer over Tefal te weten

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen