Zeewolf met paprikacrème en groentjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zeewolf met paprikacrème en groentjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

 

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de paprika in stukken. Fruit aan in een
    keramisch steelpannetje. Mix fijn met de bouillon en roer er de magere kaas door.

  2. 2

    Bak de aardappelen krokant in wat olijfolie in de keramische pan.

  3. 3

    Maak de wortelen schoon en snij in stukken. Halveer de peultjes en snij de lente-ui in
    schuine ringen. Stoof ze in de keramische pan in olijfolie beetgaar samen met de erwtjes, tijm en laurier.

  4. 4

    Bak de zeewolf krokant in de pan met antiaanbaklaag zonder vetstof en kruid met peper en zout. Serveer met de lentegroentjes, de paprikacrème en de aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de paprika in stukken. Fruit aan in een
    keramisch steelpannetje. Mix fijn met de bouillon en roer er de magere kaas door.

  2. 2

    Bak de aardappelen krokant in wat olijfolie in de keramische pan.

  3. 3

    Maak de wortelen schoon en snij in stukken. Halveer de peultjes en snij de lente-ui in
    schuine ringen. Stoof ze in de keramische pan in olijfolie beetgaar samen met de erwtjes, tijm en laurier.

  4. 4

    Bak de zeewolf krokant in de pan met antiaanbaklaag zonder vetstof en kruid met peper en zout. Serveer met de lentegroentjes, de paprikacrème en de aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.