Meest recente artikelen

Het weekmenu van Natalie met frisse, zonnige recepten

Een week vol lekkers

Het weekmenu van Natalie met frisse, zonnige recepten Artikel

Dit is hét moment om te gaan picknicken of gewoon thuis lekker lang buiten te zitten. Geniet net zoals redactrice Natalie van de zon én deze frisse gerechten.

3x lekker deeg

• "Filodeeg is extra luchtig van structuur. Je gebruikt het in Midden-­Oosters getinte hartige taarten en met een restje tover je nog een heerlijk dessert of hapje uit de oven."• "Een heerlijk nostalgische dessertklassieker: croissantdeeg uit een blikje. Dat wordt onder druk gevuld en ploft wat als je het opent. Ook lekker voor hartige kaas & ham-croissants."

• "Kant-en-klaar kruimeldeeg heb ik altijd in huis. Handig om snel een hartige taart op tafel te zetten als lichte lunch of met een slaatje erbij als diner."

Maandag: vispapillot met bloemkoolsalade

Dinsdag: Zalmburger met kruidenmayonaise en gepofte aardappeltjes

Woensdag: vogelnestjes met pittige tomatensaus

Donderdag: galette met witte asperges en oude kaas

Vrijdag: Turkse mezze met cilbir, platbrood en pastilla

Natalie: “Op vrijdagavond vind ik het leuk om extra lang te aperitieven, bijvoorbeeld met een goedgevulde Midden-Oosterse, Italiaanse of Aziatische aperoplant. Deze Turkse aperoplank is een keertje iets anders. Extra handig: je kunt alles op voorhand klaarmaken, enkel de eitjes pocheer je à la minute. Cilbir is een klassiek Turks ontbijt- of brunchgerecht van gepocheerde eieren, geserveerd met labneh en pittige olie. Een echte Instagramhit op dit moment!

Zaterdag: sticky varkenshaasspiesjes met meloensalade

Zondag: lamskroontje met pestokorst, groene asperges en krieltjes

Dessert: croissant met chocolade, nootjes en aardbeiencompote

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Natalie Peeters

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen