Meest recente artikelen

Framily Food: 80 snelle recepten van Sandra Bekkari

Mét korting

Framily Food: 80 snelle recepten van Sandra Bekkari Artikel

Bij Libelle Lekker zijn we duidelijk grote fan van Sandra Bekkari. Ga je hier ook vaak op zoek naar haar recepten of wil je graag kennismaken met Sandra’s levensstijl? Goed nieuws: je kunt haar boek ‘Framily Food’ nu met korting in huis halen.

In Framily Food serveert Vlaanderens bekendste voedingsdeskundige 80 snelle recepten om samen van te genieten met vrienden en familie. Zomerse salades, zuiderse BBQ-recepten, feestelijke gerechten en comfortfood voor koude avonden…: lekkere bordjes voor elke tijd van het jaar.

Waarom je net dit kookboek aan je verzameling zou moeten toevoegen? Overtuigde Sanista's vinden een hoop nieuwe inspiratie in Framily Food.  Voor wie Sandra's levensstijl wil gaan uitproberen, is het dan weer de perfecte kennismaking.

Koken à la Sandra vertaalt zich in een betere versie van jezelf. Het geheim is de succesvolle Sana-methode die ze zelf uitdacht. Deze bestaat uit 7 kleine stappen met een groot effect op je gezondheid, van eten met aandacht en meer beweging tot starten met een gezond ontbijt en twee gezonde tussendoortjes per dag.

Framily Food, nu te koop in de Libelle Shop

Framily Food is nu aan een speciale voordeelprijs te koop in de Libelle Shop. Profiteer van 27% korting (€19,99 in plaats van €27,50) en ontdek wat Sandra's levensstijl voor jou kan betekenen…

Framily Food

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Sandra Bekkari

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen