Meest recente artikelen

Makkelijk en gezond koken op de camping

Met one pot wonders

Makkelijk en gezond koken op de camping Artikel

Gezellig, kamperen en buiten je eten klaarmaken op een vuurtje. Maar makkelijk én gezond koken op de camping, kan dat? Jawel: dankzij deze ‘one pot wonders’…

Toch een beetje avontuurlijk, je eten klaarmaken op een kampeervuurtje. Maar kun je ook er ook makkelijk én gezond op koken? Karoliens ultieme tip voor een geslaagd campingdiner zijn de 'one pot wonders'. Eenvoudige en gezonde ingrediënten, samen in één pot.

Karolien Olaerts serveert niet alleen lekkere gezonde gerechtjes voor het hele gezin,. Ze geeft ook graag antwoord op jouw kookvragen. Mét praktische tips en wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies.

"Heb je een recept om makkelijk en gezond te koken op de camping?"

Karolien: "Tijdens je vakantie is het extra fijn om na het koken amper afwas te hebben. 'One pot wonders' zijn daarvoor ideaal! In dit recept koos ik voor heel toegankelijke ingrediënten. Dingen die je zelfs in de kleinste kruidenierszaakjes in the middle of nowhere vindt."

Karoliens ultieme campingrecept

Ontdek de one pot pasta-recepten van Libelle Lekker

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Karolien Olaerts

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen