Meest recente artikelen

Hoe vind ik mijn bewaarde recepten terug?

In je handige mapjes

Hoe vind ik mijn bewaarde recepten terug? Artikel

Je hebt recepten op de website bewaard, maar hoe vind je deze nu terug? Volg ons stappenplan.

Om je bewaarde recepten terug te vinden op de website, moet je ingelogd zijn. Om dat te doen, klik je rechts bovenaan op het poppetje.

Klik vervolgens, nadat je ingelogd bent, opnieuw op het poppetje en je ziet de volgende keuzes:

Klik op Mijn bewaarde recepten.

Op je computer kun je, behalve op het poppetje rechts bovenaan, ook in de navigatie bovenaan meteen op Mijn bewaarde recepten klikken. Op je tablet of smartphone kun je klikken op het menu linksboven (de drie horizontale streepjes) en vervolgens kiezen waar je naartoe wilt.

Je krijgt nu de mappen te zien die je al hebt aangemaakt. Er kunnen meerdere pagina’s met mappen zijn. Werk je op je computer, dan kun je ze allemaal zien staan in de linkerkolom.

Stel, je wil de map Ovenschotels bekijken. Klik op een van de foto’s of op de titel, en je krijgt alle recepten in deze map te zien.

Hier kun je doorklikken naar de recepten die in je map zitten. Om een recept weer uit de map te verwijderen, klik je op het vuilnisbakje om het weg te gooien, of je verandert het van map.

Wil je nog recepten toevoegen, klik dan op de rode knop ‘+ Recept toevoegen’ bovenaan. Je kunt ook een recept van een andere website toevoegen.

Wil je terug naar het overzicht van al je mappen, klik dan bovenaan op ‘Mijn bewaarde recepten’. Op je computer kun je via de linkerkolom eenvoudig naar een van je andere mappen klikken.

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen